top of page

Welkom bij momsNmore

Mijn naam is Nicole Hendriks ('92), wonend in Ottersum samen met Luuk, onze 2 kindjes Noor ('20) en Jop ('22) en hond Jip. Naast mijn eigen bedrijf ben ik werkzaam als manueel therapeut bij het ESP centrum en geef ik les bij zwembad de Groes. 

Tijdens mijn zwangerschappen was er weinig sportaanbod voor de zwangere vrouw in de regio en kon ik nauwelijks tot geen informatie vinden over het herstel na de bevalling. Om ervoor te zorgen dat de mama's op een verantwoorde en veilige manier kunnen sporten tijdens en na de zwangerschap, ben ik mij gaan verdiepen in de pre- en postnatale fitness.

 

Zodoende heb ik in 2020 de ZwangerFit opleiding afgerond, zodat ik tijdens de sportlessen de zwangere en bevallen vrouw op een veilige en verantwoorde manier kan begeleiden. Samen met jou bespreek ik wat je wensen zijn, of je lichamelijke klachten hebt en bij welke les je deel kan nemen.

 

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen volg ik op dit moment de opleiding tot Floor® fysio van Womens Health Academy en de Powermama opleiding. 

Naast het actieve aanbod van de diverse sportlessen, ben je bij momsNmore welkom voor het volgen van een zwangerschapscursus en kun jij of je baby heerlijk genieten van een zwangerschaps- mama of babymassage. Kortom alles voor mama en baby! 

48716.jpeg
bottom of page