top of page

Floor | Zwangerschap & herstel

Veilig en verantwoord blijven sporten en bewegen, zodat jij gezond, fit en sterk blijft tijdens en na je zwangerschap

5EADF8F3-7FD0-4BF3-B737-FCE7D70E1926.jpg

MomsNmore Zwanger 

Ben je zwanger en wil je sterk en fit blijven tijdens de zwangerschap? Kom dan mee trainen bij momsNmore! Veilig en verantwoord trainen, maar wel op een fanatieke manier werken aan je conditie en kracht! Een groot voordeel van vroegtijdig starten met sporten is dat de spierkracht langer behouden blijft en er al preventief getraind kan worden met de bekken- en bekkenbodemspieren. Welke sport je beoefende voor de zwangerschap maakt voor het deelnemen aan de lessen niet uit. Bij momsNmore is iedereen welkom en kan jij trainen op eigen niveau! Instromen is al mogelijk vanaf 12 weken zwangerschap. Voordat je start met trainen wordt er een telefonische intake gepland, om jouw wensen en eventuele lichamelijke klachten te bespreken. MomsNmore is aangesloten bij ZwangerFit® en Floor® fysio. ZwangerFit® is een product van de NVFB (Nederlandse vereniging voor Fysiotherapie bij Bekkenproblematiek). NVFB-ZwangerFit® is een beschermde titel en mag alleen gegeven worden door gecertificeerde Zwangerfit®-docenten. Mogelijk wordt de cursus (deels) vergoed door de zorgverzekeraar

Maandag 19.00 - 19.45        

ZwangerSport

Maandag 19.45 - 20.30        

Mix groep ZwangerSport & Herstel


Dinsdag 09.15 - 10.00        

Mix groep ZwangerSport & Herstel

 

Boek hier direct je proefles!
 

Locatie Esp centrum, Langeweg 204 te Gennep

MomsNmore
at home hersteltraining

0-6 weken postpartum

Een gratis trainingsprogramma voor net bevallen vrouwen!

Het programma bevat ademhaling- mobiliteit- en activatie oefeningen, zodat je diafragma, bekkenbodem en buikspieren weer connectie met elkaar leren maken. Tevens ter voorbereiding op het herstelprogramma, waaraan deelgenomen kan worden vanaf 6 weken na de bevalling (mits goedkeuring van verloskundige/gynaecoloog). 
 

Het programma is hier gratis te downloaden! 
 

1A561BA5-9F29-4E94-B980-77B8B48870FC.heic
950C40FB-7CED-4778-87CF-E2A2BBB55713.heic

MomsNmore Hersteltraining
(na de zwangerschap)

Na 6 weken, mits goedkeuring van verloskundige of gynaecoloog, mag je starten met het herstelprogramma bij momsNmore. We leren hier weer de connectie te vinden tussen ademhaling en bekkenbodem, breiden de mobiliteitsoefeningen uit, starten met lichte kracht training, controleren de diastase en geven inzicht in de fases van herstel en wanneer bijv. hardlopen / high impact training weer opgebouwd kan worden. Vanaf 12 weken worden de oefeningen intensiever en uitgebreid. Wil je pas later instromen of heb je tijdens je zwangerschap niet bij momsNmore gesport? Ook dan ben je natuurlijk welkom! Voordat je start wordt er eerst een telefonische intake gepland om de bevalling, eventuele klachten en je wensen te bespreken. 

Mogelijk wordt de cursus (deels) vergoed door de zorgverzekeraar

Maandag 19.45 - 20.30 
Mix groep (ZwangerSport & Herstel)
 

Dinsdag 09.15 - 10.00
Mix groep (ZwangerSport & Herstel)

 

Boek hier direct je proefles!

Locatie Esp centrum, Langeweg 204 te Gennep

C89E8C32-D377-4194-8771-ABEECC3082FA.heic

MomsNmore Powerlessen

Wil jij graag met andere mama's tijdelijk of structureel deelnemen aan deze fanatieke, maar gezellige Powerlessen? Kom dan een proefles mee doen! Of je nu 4 maanden of 3 jaar geleden bent bevallen, alle jonge moeders zijn welkom! Tevens kunnen mama's die minimaal 4 maanden geleden bevallen zijn instromen in het programma.

 

Na 4 maanden is namelijk het bindweefsel minimaal voor 50% hersteld en kunnen we langzaamaan beginnen met sprong- en hardlooptrainingen. Tijdens de training zal d.m.v. testen gecontroleerd worden of je het hardlopen al mag gaan opbouwen. Na deze bootcamp-trainingen ben je weer zover getraind, dat er weer veilig deelgenomen kan worden aan sporten zoals tennis, voetbal, korfbal, hardlopen etc. 

 

Voordat je start wordt er eerst een telefonische intake gepland om de bevalling, eventuele klachten en je wensen te bespreken. 

Mogelijk wordt de cursus (deels) vergoed door de zorgverzekeraar

Maandag 20.30 - 21.15
 

Dinsdag 09.15 - 10.00
Mix groep (ZwangerSport & Herstel)

 

Boek hier direct je proefles!

Locatie Esp centrum, Langeweg 204 te Gennep

C89E8C32-D377-4194-8771-ABEECC3082FA.heic

Wil je deelnemen aan een van de sportprogramma's van momsNmore? 

bottom of page